Navigation Menu
Amsterdam
september 32017

Så er vi i gang. Første stopp Amsterdam, men bare for et par dager. Planen er å gjøre nok til å ha opplevd byen, men ikke mer enn at feriefølelsen sniker seg inn. Byen har svært mye å by på, så det er nok å velge i. Geir hadde funnet et lite og hyggelig hotell i en stille gate, passet oss bra, så Hotel Vondel kan anbefales.

Videre»
Charles de Gaulle (CDG)

Charles de Gaulle (CDG)

Charles de Gaulle internasjonale lufthavn (CDG)

januar 162016

Så er vi virkelig på farten. Revelje halv fem, før avreise fra Gardermoen. Vi fløy med en Embraer 190 til Paris CDG, fint lite fly. Og her blir det totalt 5 timers venting, vi landet 08.50 og flyr videre til Miami først 13.50. I-landsproblemer egentlig, vi sitter jo i Air France Lounge med tilgang til alt.

Videre»
Vi er i gang
januar 152016

Vi har ikke kommet så langt, bare til Gardermoen foreløpig. Med svært tidlig avgang i morgen, valgte vi en natt på hotell før avreise. Litt ekstra søvn og litt mindre stress i morgen tidlig.

Videre»
Forberedelser

Forberedelser

Fortsatt hjemme

januar 52016

Enhver ferie begynner naturligvis med planlegging. Vi har planlagt lenge, og nå 10 dager før avreise har vi virkelig begynt å glede oss. Alle papirer er lagt fram og koffertene står klare. Tankene surrer rundt hva vi skal ha med oss, hva vi ikke må glemme og om vi har klær nok. Opptatt av været er vi også, med jevne mellomrom er vi inne på yr.no og sjekker langtidsvarselet for havnene vi skal innom.

Videre»
All Listing Types All Locations Any Rating

Listing Results