Navigation Menu
Fuerte Amador
januar 312016

Etter en svært lat og varm dag er vi gjennom kanalen. Ser Panama City med alle sine skyskrapere rett forut, storslagent. I morgen er det utflukt, rapport så snart vi rekker det.

Videre»
Panamakanalen
januar 302016

Vi ligger nå og venter på å komme inn til første sluse. Det blir frokost på balkongen når vi er på vei inn i den første. Hele dagen kommer til å gå med til kanalen før vi er på stillehavssiden en gang sent på ettermiddagen.

Videre»

Så er vi endelig i Costa Rica og Puerto Limón. Til tross for at Costa Rica er et av verdens minste land, er det et av verdens biologisk rikeste, med over 5% av verdens arter. Og vi skal på utflukt til en regnskog og skal nok få se en del av dette. Costa Rica var det første landet i verden til å avskaffe forsvaret, og det har regionens beste velferdssystem. Stor kontrast fra Honduras altså. Rapport i dagboka etter dagens utflukt.

Videre»
Port of Roatán
januar 272016

Honduras, eller Spansk Honduras som det het i kolonitiden, og øya Roatán i dag. Roatán er en av tre øyer som utgjør Bay of Islands, ca. 8 km fra fastlandet. Dit kommer vi ikke, det er ikke helt trygt i dette som er et av regionens fattigste land.

Videre»
Tikal, Guatemala
januar 262016

Tikal i dag, meget imponerende. Mere i dagboka når vi får skikkelig nett.

Videre»
Santo Tomás de Castilla
januar 262016

Så er vi i Santo Tomás (Guatemala) og klare for turens store utflukt, Tikal nord i landet. Mer om det senere. Fun fact, Guatemala har hatt «norsk» president og diktator, Kjell Laugerud Garcia fra Hokksund.

Videre»
Belize
januar 252016

Så er vi i Belize, landet som tidligere het Britisk Honduras. Selvstendig så sent som i 1981. Dette er det nest minste landet i Mellom-Amerika, og det eneste uten Stillehavskyst.

Videre»
Costa Maya
januar 242016

Etter en ganske kort seiling er vi i Costa Maya. Utflukt til Chacchoben (mayaruiner) i dag, først en time med buss ut, to timers omvisning før retur. Se mer i dagboka ganske snart. Bilder også.

Videre»
Cozumel
januar 232016

Endelig framme i Cozumel. Det ble mye sjøgang under overfarten og vi gikk derfor tidlig til sengs i går. Nå har gode temperaturer og fint vær truffet oss. Rundt 25 grader klokken 06.00, det lar seg høre. Etter frokost tar vi en drosje til Chankanaab National Park i dag. Rapport i dagboka når vi er tilbake.

Videre»
All Listing Types All Locations Any Rating

Listing Results