Navigation Menu
Åpen sjø
januar 222016

Vårt første døgn i rom sjø på vei fra Key West til Cozumel i Mexico. Vi seiler altså i utkanten av Mexicogulfen. Fin temperatur, men truende skyer og null sol. Dette blir derfor en innedag. Kanskje litt spill, Gruble, Yatzy eller kortspill. Det blir nok bra likevel.

Videre»
Key West
januar 212016

Endelig første destinasjon med MS Regatta – Key West. Rusletur langs hovedgata til USA´s sydligste punkt. Passerte Hemingways yndlingsbar og hus.

Videre»
Endelig cruise

Endelig cruise

Miami Cruise Port

januar 202016

Så skal endelig på cruise. Har gledet oss lenge nå, dette blir spennende. En kort tur med Über XL fra hotellet, det måtte til med fire passasjerer og mye baggasje. Det vil nok bli mer å lese i dagboka etter hvert. Siden med reiseruten viser at første havn blir Key West i morgen.

Videre»
Everglades

Everglades

Everglades Holiday Park

januar 192016

Siste del av sightseeing-runden mandag. Buss fra Miami South Beach til Everglades Holiday Park, en times tid tok det. Der ble det en tur med såkalt airboat før det hele ble avsluttet med alligator-show med «The gator boys». Omtale i dagboka snart hvis nettet holder seg.

Videre»

Endelig er vi i Miami. Det ble en lang reise og det skal nok holde hardt å holde seg våkne fram til normal sengetid her på disse kanter. Sjekk dagboka for oppdateringer i Miami.

Videre»
Miami
januar 172016

Endelig er vi i Miami. Temperaturen ligger 40 grader høyere enn denn vi reiste fra lørdag morgen. Det kan vi leve med. Sjekk dagboka for oppdateringer i Miami.

Videre»
All Listing Types All Locations Any Rating

Listing Results